PSYKOTERAPEUT JANNE BRØNS

Tlf. 22 16 47 98

Individuel samtaleterapi 

Du behøver ikke klare det selv...


Individuel psykoterapi foregår som en almindelig samtale, dog med den forskel, at samtalen er koncentreret om de ting i dit liv, der er svære for dig, og at du hjælpes til at fastholde din opmærksomhed på centrale dele af dit liv.

Vi arbejder sammen om bl.a., at du skal få bedre livskvalitet og blive i stand til at træffe mere kvalificerede valg for dig selv, med alt hvad dette indebærer.

Jeg vil være din fortrolige, i en periode af dit liv, hvor du har brug for hjælp.

Det er dig, der bestemmer, dvs emnerne er alt, hvad der har betydning for dig, og udgangspunktet er dine personlige oplevelser af, hvad det vil sige at være dig, både alene med dig selv og sammen med andre.


"Jeg kan lide mig selv.

Jeg tror aldrig jeg ville være nået hertil uden Jannes hjælp"

Læs hvordan Pia kom ud af depression og stress igennem samtaleterapi...


Priser og rabatmuligheder

Betaling med betalingskort, kontant eller via mobilepay.

 


"Kom Godt i Gang Pakke" :

3 timer i alt 1500 kr -  Spar 600 kr. Tilbuddet gælder nye klienter.

 

Studerende, arbejdsledige og pensionister:

400 kr. (45 minutter)

Der gives ikke rabat til studerende, arbejdsledige og pensionister vedr. par terapi og familie terapi.

Har du en henvisning fra læge er prisen 400 kr.i  alt 7 gange.

 

Priser uden rabat:

700 kr. (45 min/1 time)

1000 kr. (1,5 time)

 


Online møde


Passer det dig bedre med online møde? Måske har du af forskellige årsager ikke mulighed for at møde op personligt, eller måske bor du langt væk?

For mange er det rart at være i trygge og vante omgivelser, hvis man skal tale om sig selv eller sin situation, eller måske passer det dig bedst om aftenen?

Når du booker en aftale, opretter jeg dig i mit sikre video/online system, som også fungerer i overensstemmelse med gældende GDPR regler.


Kontakt mig for at høre mere på telefon 22 16 47 98 eller mail jb@jannebroens.dk Hører du ikke fra mig i løbet af 24 imer, så tjek evt spam eller send en sms.


Medicin

- Vi kan komme rigtigt langt uden medicin


Mange har en holdning for eller imod medicin - det har jeg også. Vi kan komme rigtigt langt uden medicin. Psykoterapi har lige så stor effekt som f.eks anti- depressiv medicin. Fordelen ved samtalebehandling er for det første, at det ikke giver bivirkninger på samme måde, som f.eks antidepressiv medicin kan gøre.

For det andet er psykoterapi mere langtidsholdbar, fordi man lærer at ændre sine automatiserede tankemønstre. Risikoen for tilbagefald minimeres. Prøv at tage en tur på Google, læs mere om for og imod, og tag din egen beslutning. Husk at medicinering op eller ned  ALTID skal foregå i samråd med en læge eller psykiater.


Ved behandling eller udtrapning af f.eks antidepressiver eller anden medicin, kan jeg være en støtte i forhold til samtaleterapi. Hvis det ønskes kan jeg indgå i et samarbejde med læge/psykiater.

Vores kontakt og vores relation er udgangspunktet for psykoterapi.

Er du meget påvirket af medicin, kan denne kontakt/relation ikke oprettes eller fastholdes og psykoterapi vil ikke være mulig. Medicin kan også "tage toppen" af din angst eller depression og kan gøre det nemmere at være i kontakt. Sagt med andre ord - så længe vi kan tale sammen og være i kontakt er det fint - med eller uden medicin.