PSYKOTERAPEUT JANNE BRØNS

Tlf. 22 16 47 98

"Jeg kan lide mig selv.

Jeg tror aldrig jeg ville være nået hertil uden Jannes hjælp"


"Jeg blev sygemeldt fra mit arbejde med stress. Min læge mente jeg også havde en depression.

Jeg var helt nede og kunne ikke overskue noget, bare at skulle gå i bad eller købe ind var et helt marathonløb. Jeg fik tilbudt lykkepiller af min læge og det fik mig ligesom til at tænke, at jeg måtte gøre noget. Jeg var bange for medicinen og bivirkninger.

Min datter så et opslag på FB og fik mig til at kontakte Janne og få en tid. Jeg startede med at gå i terapi en gang om ugen og efterhånden som jeg fik det bedre blev det hver 14. dag og nu er jeg hos Janne ca en gang om måneden. Det har været meget hårdt, særligt i starten.


Når jeg tænker tlbage er det vildt hvor meget der er sket. Jeg er efterhånden stærk nok til at vælge det der er bedst for mig og ikke det jeg synes jeg bør gøre eller hvad andre syntes. Jeg er stoppet på mit job og er i gang med at søge nyt, og det skal være noget helt andet end jeg har arbejdet med de sidste 20 år. Det er faktisk svært at forklare sådan helt præcist hvad det er der er sket.

Jeg har lært en masse om mig selv og har fundet sider frem jeg nærmest ikke har kendt. Jeg kan lide mig selv. Jeg tror aldrig jeg ville være nået hertil uden Jannes hjælp" 

Pia.